3 ГОРЕЩИ РОКЛИ ЗА ЛЯТОТО

10.06.2021 11:16

3 ГОРЕЩИ РОКЛИ ЗА ЛЯТОТО

Нетърпеливи ли сте за горещите летни дни? Сигурни сме, че вече планирате вълнуващи приключения, срещи с приятели и заредени с положително настроение дни! Остава само да изберете мечтаната рокля и да се забавлявате смело!

Вижте нашите топ 3 предложения за лятото, а защо не и за оставащите  топли пролетни дни!

Нежна и романтична

Всяка дама има поне една нежна и романтична рокля в гардероба си. Ако още търсите своята, то рокля KARINA бързо ще ви спечели. Този елегантен модел в цвят пудра с пастелни флорални мотиви подчертава деликатно фигурата и женственото излъчване. Тя е един от моделите на месеца на ELLEN MORE, така че не пропускайте да се абонирате за нашия бюлетин и ще имате възможността да я спечелите в месечната ни игра!

Елегантна и практична

Жените сме призвани да преминаваме от една роля в друга и да балансираме умело между личния и професионалния живот. В това забързано ежедневие е важно да сме комфортно облечени. Да, ние обичаме красивите рокли, но и тези, които са практични. Рокля VERDE e точно за тези моменти. Изработена в актуален зелен принт на цветя, тя ни дава усещане за комфорт и елегантност.

Красива и феерична

Дългите рокли са абсолютен хит през последните няколко години. Красиви, нежни и феерични те ни носят усещане за свобода. Изберете модел FELECIA и ще имате мечтаната лятна рокля. Красивите ѝ цветове носят нежно излъчване и са прекрасен избор за предстоящите летни дни!

Която и визия да изберете, не забравяйте, че вие сте тази, която ще ѝ даде живот и излъчване. Намерете роклята, която чувствате, че ще подчертае индивидуалността ви и ще ви накара да се чувствате стилно и комфортно.

„С годините разбрах, че най-важното за роклята е жената, която я носи.“, Ив Сен Лоран

ELLEN MORE е марката, която ще подчертае вашата индивидуалност и ще даде свобода на вашата женственост. Доверете ни се!

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин, за да научавате първи за промоции, отстъпки и игри, които ще ви направят щастливи!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Съветите на ELLEN MORE

Съветите на ELLEN MORE

3 ГОРЕЩИ РОКЛИ ЗА ЛЯТОТО

3 ГОРЕЩИ РОКЛИ ЗА ЛЯТОТО

Нетърпеливи ли сте за горещите летни дни? Сигурни сме, че вече планирате вълнуващи приключения, срещи с приятели и заредени с положително настроение дни! О Нетърпеливи ли сте за горещите летни дни? Сигурни сме, че вече планирате вълнуващи приключения, срещи с приятели и заредени с положително настроение дни! О 2024-01-04T11:43:14+02:00 3 ГОРЕЩИ РОКЛИ ЗА ЛЯТОТО

<p>Нетърпеливи ли сте за горещите летни дни? Сигурни сме, че вече планирате вълнуващи приключения, срещи с приятели и заредени с положително настроение дни! Остава само да изберете мечтаната рокля и да се забавлявате смело!</p> <p>Вижте нашите топ 3 предложения за лятото, а защо не и за оставащите&nbsp; топли пролетни дни!</p> <h2><span style="color: #008000;"><strong>Нежна и романтична</strong></span></h2> <p>Всяка дама има поне една нежна и романтична рокля в гардероба си. Ако още търсите своята, то <span style="color: #008000;">рокля KARINA </span>бързо ще ви спечели. Този елегантен модел в цвят пудра с пастелни флорални мотиви подчертава деликатно фигурата и женственото излъчване. Тя е един от моделите на месеца на ELLEN MORE, така че не пропускайте да се абонирате за нашия бюлетин и ще имате възможността да я спечелите в месечната ни игра!</p> <p><strong></strong></p> <h2><span style="color: #008000;"><strong>Елегантна и практична</strong></span></h2> <p>Жените сме призвани да преминаваме от една роля в друга и да балансираме умело между личния и професионалния живот. В това забързано ежедневие е важно да сме комфортно облечени. Да, ние обичаме красивите рокли, но и тези, които са практични. <span style="color: #008000;"><span style="color: #008000;">Рокля</span> <span style="color: #008000;">VERDE</span></span> e точно за тези моменти. Изработена в актуален зелен принт на цветя, тя ни дава усещане за комфорт и елегантност.</p> <p></p> <p><strong></strong></p> <h2><span style="color: #008000;"><strong>Красива и феерична</strong></span></h2> <p>Дългите рокли са абсолютен хит през последните няколко години. Красиви, нежни и феерични те ни носят усещане за свобода. Изберете <span style="color: #008000;">модел</span> <span style="color: #008000;">FELECIA</span> и ще имате мечтаната лятна рокля. Красивите ѝ цветове носят нежно излъчване и са прекрасен избор за предстоящите летни дни!</p> <p></p> <p>Която и визия да изберете, не забравяйте, че вие сте тази, която ще ѝ даде живот и излъчване. Намерете роклята, която чувствате, че ще подчертае индивидуалността ви и ще ви накара да се чувствате стилно и комфортно.</p> <p><em>&bdquo;С годините разбрах, че най-важното за роклята е жената, която я носи.&ldquo;, </em>Ив Сен Лоран</p> <p></p> <div class="_blog-article-text"> <div class="_textbox"> <p class="text-aligncenter"><span style="color: #008000;"><strong>ELLEN MORE</strong></span>&nbsp;е марката, която ще подчертае вашата индивидуалност и ще даде свобода на вашата женственост. Доверете ни се!</p> <p class="text-aligncenter"><span style="color: #008000;"><em><span style="color: #008000;">Абонирайте</span> <span style="color: #008000;">се</span> <span style="color: #008000;">за</span> <span style="color: #008000;">нашия</span> <span style="color: #008000;">месечен</span> <span style="color: #008000;">бюлетин</span></em></span><em>, за да научавате първи за промоции, отстъпки и игри, които ще ви направят щастливи!</em></p> </div> </div>

, , , , ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки