За нас

Нашата история

С НАШИЯ ОПИТ И С ЛЮБОВ КЪМ ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ 

Ние сме екип от професионалисти в шивашкия бранш, влюбен в красотата и в силата на модата! Силно вярваме, че индивидуалността на всеки човек може да бъде изразена с правилната дреха. Любовта ни към модния дизайн ни събира вече повече от 20 г. и заедно измисляме, създаваме и градим стил. Работили сме за световни модни марки и всеки от нас има свой почерк, усещане за детайла, поглед към цвета, формата, материята, комбинацията е букет от емоция, грация и точно премерена линия. По пътя се срещахме и следвахме тенденциите на времето, на световната мода и някак неусетно започнахме да рисуваме собствен стил. Така през пълната с предизвикателства 2020 г. рискувахме и създадохме ELLEN MORE.

МИСИЯ

Модата е  индивидуалност!
Знаем, че започваме дълъг път и вярваме, че ще успеем да докоснем много сърца. Защото сме готови да работим толкова дълго и толкова сериозно, колкото е необходимо. И това, което създаваме, е безупречно. А чрез нашите продукти, вие да изразите себе си, да покажете най-доброто, на което сте способни и това да е видно в отношението ви към модата. 

Да вървим заедно по пътя към успеха!

ВИЗИЯ

Жената на ELLEN MORE се забелязва винаги, без да се натрапва. Романтична натура, тя е активна работеща жена, която обича да е в крак с модата и с тенденциите на времето. Забавна, усмихната и нежна, нейната женственост се усеща във всеки детайл на ежедневието ѝ.

ЦЕННОСТИ

Индивидуален подход: Стремим се да бъдем истински, лесно достъпни и креативни.

Прецизност: Постоянно се учим и да правим промени в детайлите, докато постигнем съвършенство.

Ефективност: Изпълняваме ангажиментите си в срок и даваме всичко от себе си.

Професионализъм: Споделяме общи принципи и вършим работата си с достойнство.

Творчество:  Стремим се да създаваме модели, с които клиентите ни да покажат най-добрите си черти. 

 

Сравнение на продукти